Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Gyöngyvirág csoport

Csoportban dolgozó szakemberek: 
Csépányi Csabáné óvodapedagógus: Kati néni
Szilágyi Ildikó óvodapedagógus: Ildikó néni 
Vargáné Vámos Enikő dajka: Enikő néni
Endrész Attiláné pedagógiai asszisztens : Ilike néni

Mottónk: "Együtt lenni jó!"
 
Mint a csoport nevében is benne van, mindannyian 1-1 szál virágok vagyunk. Mindannyiunkat másképp kell ápolni, gondozni de ezt a mi óvónénieink  jól tudják. Egyeseknek több locsolásra, vagy több napsütésre van szüksége ahhoz, hogy iskolás korára a lehető legszebben pompázzon. Mint a virágok általában- mi is a szabadban érezzük magunkat a legjobban. A napsütés, a közös tevékenység nemcsak testünket, de lelkünket is erősíti. Persze szobanövényként sem unatkozunk!
 
A csoportszobában szívesen játszunk építő, logikai és társasjátékokat. Sokat rajzolunk, festünk, gyurmázunk. Szeretünk énekelni, mesét hallgatni. Megismerjük a számolás csodáját, a környező világunk érdekességeit!

"Boldog Óvoda" még csak nemrég lettünk, de mi Gyöngyvirágok már tavasz óta öleléssel köszöntöttük az óvónénit érkezéskor, illetve öleléssel búcsúztunk el egymástól! A csoportunkban ebben a tanévben nagy hangsúlyt fogunk fektetni a természetvédelemre!

A mi csoportunkban 21 virág van. A fiúk elég elevenek, de a lányok nagyon talpraesett módon teszik őket helyre!  Szívesen segítünk a kisebbeknek- akár az udvaron is. A csoportba sok új kisebb gyermek jár a nagyobbak bizalommal és szeretettel terelgetik az óvoda útjain.  
 
"Ha egy évre akarsz letelepedni-ültess kölest!
Ha 50 évre-ültess fát!
De, ha halhatatlanná akarsz válni-
úgy nevelned kell az embert!"

                                            (Confucius)